Asociace pro elektronickou komerci (APEK)

RYCHLÝ KONTAKT

onlineshop.cz > Informace o službách > Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Provedením objednávky, resp. přihlášením do webového rozhraní (písemně, telefonicky, faxem, e-mailem, prostřednictvím SMS nebo www stránek) dáváte souhlas k tomu, aby Vámi uvedené osobní údaje byly zpracovávány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů v rámci činnosti obchodní společnosti SHOP TRADING s.r.o., a to až do odvolání. Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Prodávající je rovněž oprávněn předat osobní údaje jiným správcům.

Shromažďujeme jen údaje nezbytně nutné k úspěšnému vyřízení objednávky (doručení zásilky). Jedná se o jméno a příjmení adresu, e-mailový kontakt, případně mobilní telefon (podle Vámi zvoleného přepravce).

Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Máte právo kdykoliv svůj souhlas písemně odvolat.

Máte právo na přístup k údajům, které se vás týkají, a další práva dle § 21 citovaného zákona, zejména právo požadovat opravu, doplnění, zablokování nebo zlikvidování osobních údajů. Uvedením e-mailové adresy vyjadřujete svůj souhlas se zasíláním obchodních sdělení dle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů.

Společnost SHOP TRADING s.r.o. je vedena u Úřadu pro ochranu osobních údajů pod registračním číslem 00075910

 
 
 

Proč nakupovat na ONLINESHOP.cz?

  1. Nabízené zboží je určeno výhradně pro český trh
  2. Vlastní skladyobsahující 48382 položek
  3. Garance nákupu od portálu Heureka.cz
  4. Propracované informace o Vaší objednávce
  5. Recenze produktů reálných zákazníků
 

Novinky a akční nabídky...