Trouba Electrolux EOA5220AOV

Kód: KOD-620-126

  • 5,0 ★1 recenze

  • Energetický štítek
  • Za týden koupil 1 zákazník

11 953 Kč

Cena s kódem "OS23CH" 10 875 Kč

13 282 Kč

Skladem 2 ksKoupíte dnes, odešleme zítra

Nakupujte hned, plaťte pak - služba zcela zdarma. Zjistit více

Osobní odběry ZDARMA

Prodloužená ZÁRUKA

až na 5 let od 549 Kč

Pojištění prodloužené záruky ?
Pojištění ochrany nahodilého poškození ?
SET Trouba Electrolux EOA5220AOV + Indukční deska ELECTROLUX 300 CIR60430CB
Cena s kódem "OS23CH" 21 567 Kč

27 622 Kč

Do košíku

5,0
★★★★★

2 zákazníci hodnotili

  • ★★★★★
    2 ×
  • ★★★★
  • ★★★
  • ★★
  • 20+ zákazníků již zakoupilo
  • 100 % zákazníků doporučuje

Máte vlastní zkušenost s tímto produktem?

Přidejte hodnocení

TOP 1

V akci koupilo 4 539 zákazníků

Akční kódy na AEG a Electrolux

Využijte AKČNÍ CENY na vybrané spotřebiče značky Electrolux a AEG... více informací

TOP 7

V akci koupilo 6 633 zákazníků

Vhodné pro IKEA METOD

Vybrané spotřebiče do kychyňských linek IKEA METOD... více informací

Informace o Electrolux EOA5220AOV

Vestavná trouba

Energetická třída A
Topné kruhové těleso, podporující multifunkci trouby
Funkce trouby: Spodní ohřev, Ventilátor s grilem (infrapečení), Ventilátor s grilem (infrapečení) + spodní ohřev, Kruhové těleso + ventilátor, Gril, světlo, vrchní ohřev, Horní + spodní ohřev, vrchní ohřev + gril
Možnost pečení na 3 úrovních najednou
Možnost elektronického nastavení trouby: Možnost elektronického nastavení trouby:
Halogenové osvětlení
Čištění: katalytické
Snadno omyvatelné dveře
Odejmutelné topné těleso pro snadné čistění
Topné těleso je odebíratelné pro snadné čistění
Čištění trouby: Katalytický povrch
Vnitřní objem 72 l
Hlučnost 43 dB

Prostor pro instalaci VxŠxH 600x560x550 mm
Rozměry 594x594x568 mm
Barva: Smetanová
Čistá hmotnost 33.6 kg

Návody a dokumenty ke stažení

Popis výrobku a vyobrazení má pouze informativní charakter, výrobce si vyhrazuje vlastnosti v průběhu výroby změnit bez předchozího upozornění a provozovatel není zodpovědný za škody vzniklé s využitím neověřených dat.